Şarkıcı Ömer Danış kalp krizi geçirdi

54 yaşındaki şarkıcı ve besteci Ömer Danış kalp krizi geçirdi. Danış'ın sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişme sosyal medya sayfasından duyuruldu. İşte hastanede tedavi altına alınan Ömer Danış'ın son durumu...

Fantezi müzik yorumcusu ve bestecisi Ömer Danış kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan 54 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişme sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Ömer Danış


Son sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Ömer Danış'ın Instagram hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

''Sevgili takipçilerimiz sevenlerimiz, Ömer Danış geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle Ankara Bilgi Hastanesi'nde tedavi görmekte. Sağlık durumu iyi. Daha da iyi olacak inşallah. İleri tarihe ertelemek zorunda kaldığımız programlarımızdan ötürü sevenlerimizden anlayış bekliyoruz. Saygılarımızla, Dilek Danış''

Ömer Danış

ÖMER DANIŞ KİMDİR?

Fantezi müzik yorumcusu ve bestecisi olan Ömer Danış, müzikle 1980 yılında Elazığ’da tanıştı. Köyümün Yağmurları / Fırtınalar Kopuyor, Tutsak / Kurtlar Sofrası, Ömer Danış '98, Şerefsiz adlı toplam dört adet solo albüm çıkardı. Ömer Danış, 2001 yılında beşinci albümü olan Ağlama Gözbebeğim'i çıkardı. 12 parçanın bulunduğu albümde Aşkın Tuna, Edip Önder, Selahattin Sarıkaya ve sanatçının kendi besteleri bulunuyor. Yönetmenlik deneyimi de olan Ömer Danış, ilk klibini albümle aynı adı taşıyan parçası Ağlama Gözbebeğim adlı parçaya çekti.

ALBÜMLERİ

1987: Çaren Olayım
1994: Köyümün Yağmurları / Fırtınalar Kopuyor
1996: Tutsak / Kurtlar Sofrası
1998: Ömer Danış '98
1999: Şerefsiz
2001: Ağlama Gözbebeğim
2004: Şimdi Ben
2006: Gidiyorum / Şehir Duvarları
2012: Kırgın / Çakal
2014: Ağlıyorsun (single)
2016: Merhamet (single)

Şarkıcı Ömer Danış kalp krizi geçirdi ile ilgili etiketler Kalp Krizi Sosyal Medya Ömer Danış
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.