Şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı doğum gününde koronavirüse yakalandı

1973'te “Dünya Dönüyor” şarkıcı ile büyük bir çıkış yakalayan Türk pop müziğinin güçlü ismi ve söz yazarı Nilüfer Yumlu, 1999 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlarken, kızının koronavirüse yakalandığını da duyurdu.

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden 66 yaşındaki Nilüfer'in, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı büyüdü. Şimdilerde güzel bir genç kız olan Ayşe Nazlı'nın son hali şaşırtmaya devam ediyor.


Nilüfer Ayşe Nazlı

Sosyal medyadan sık sık paylaşımlarda bulunan anne-kız son olarak Ayşe Nazlı'nın 21. yaşını kutladıkları anlara dair bir video yayınladılar. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kızının koronavirüse yakalandığını duyuran Nilüfer, Ayşe Nazlı'nın doğum gününü maske ile şarkı söyleyerek kutladı.


'YAŞADIKLARIMIZLA İLGİLİ VİDEO KOYACAĞIM'

Nilüfer, Ayşe Nazlı'nın doğum gününde koronavirüse yakalandığını da duyurdu. Nilüfer, Instagram hesabından, "Kızım covid oldu! Ve onun bugün doğum günü! Tam 21 oldu. Çok mutlu ol bir tanem kızım. Beni merak edenlere ben iyiyim. Çok yakında yaşadıklarımızla ilgili bir video koyacağım. Maskeyle şarkı söylemek bu kadar oluyor...'" mesajını paylaştı.

 

 

Şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı doğum gününde koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Nilüfer Sosyal Medya Instagram Ayşe Nazlı Yumlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.