Şarkıcı Nez ile Orçun Sünear'dan ilan-ı aşk

Şarkıları ve danslarıyla bir döneme damgasını vuran Nez Yazıcı ile 2004 yılında kurulan müzik grubu SATTAS'ın solisti Orçun Sünear aşk yaşamaya başladı. Müzisyen çift sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdular. İşte aşkın ilk kareleri...

Oyuncu Belit Özükan ile 2 yıllık evliliğini geçtiğimiz Şubat ayında sonlandıran Orçun Sünear aradığı mutluluğu meslektaşı Nez Yazıcı'da buldu. SATTAS grubunun vokalisti olan ayrıca bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı şarkı yarışmasında jüri üyeliği de yapan Orçun Sünear, Nez ile aşkını sosyal medyadan ilan etti.

BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR


'Sakın Ha!' , 'Her Şey Boş' parçalarıyla 2000'li yıllara damgasını vuran şarkıcı Nez'in başından daha önce iki evlilik geçmişti. 43 yaşındaki şarkıcı Nez, sevgilisiyle olan karelerini Instagram'dan paylaştı. Nez'in paylaşımına ''Kötülükleri negatif olan her şeyi iadesi ile geri gönderiyoruz. Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun 🖤'' şeklinde düştüğü not ise dikkat çekti.

Şarkıcı Nez ile Orçun Sünear'dan ilan-ı aşk

Aynı paylaşımı kendi Instagram sayfasından paylaşan Orçun Sünear ise gönderisine ''Zor hayatlarımzın; zor dönemlerinde olduk. Bir de burna rağmen en güzel haller yapıştı kaldı Kapı çaldı ıçeri girdi iki (ruin) , iki guzel şey. Kötüsü yok. Herkes ne hissediyorsa onu bulsun. Andı o an,seneler sonra geen bir an. Fakat âşk ve sevgi varmış'' notunu düştü.

 Şarkıcı Nez ile Orçun Sünear'dan ilan-ı aşk - Resim : 2

*Belit Özükan ile Orçun Sünear 29 Mart 2019’da evlenmiş, 18 Mayıs’ta Gümüşlük’te düğün yapmışlardı. Oyuncu Belit Özükan ile müzisyen Orçun Sünear'ın mutluluğu kısa sürmüş ve çift 23 Şubat 2022'de Bitez’deki Bodrum Adliyesi’nde anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı.

*Nez ise daha önce Eylem Server Ünüvar (e. 2016–2017) ve Berna Nuri Süer (e. 2007–2008) ile evlilik yapmıştı.

Şarkıcı Nez ile Orçun Sünear'dan ilan-ı aşk ile ilgili etiketler Nez Yazıcı Orçun Sünaer Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.