Şarkıcı Nez değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor

Nez adıyla bilinen şarkıcı ve dansçı Nezihe Kalkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla değişimini gözler önüne serdi. 42 yaşındaki Nez'in estetik yaptırdığı dikkatlerden kaçmadı.

‘Sakın Ha’ şarkısıyla 2000'li yıllara damga vuran ve uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam süren şarkıcı Nez ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından estetikli son halini hayranlarıyla paylaşan Nez'in değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

Şarkıcı Nez değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor

Şarkıları ve danslarıyla bir döneme damgasını vuran şarkıcı Nez Yazıcı, pandemi döneminde yaşadığı değişimle sosyal medyada gündem oldu.

1,5 yıldır tenis antrenörü sevgilisiyle gözlerden uzak aşk yaşıyan şarkıcı Nez, geçtiğimiz yaz ayında Gökhan Köksal'dan evlilik teklifi almıştı.

Yüzüne dolgu yaptıran Nez, son görüntüsüyle sevenlerini şaşkına çevirdi.


SAÇLARINI KAZITMIŞTI

Nez, geçtiğimiz yıl Aralık ayında imaj değişikliğine giderek saçlarını kazıtmıştı. Yaptığı bu hareketinden sonra depresyonda olduğu iddia edilen Nez'in sevgilisi Gökhan Köksal, "Kötü bir durum söz konusu değil. Nez, yeni albümü için imaj değişikliğine gitti. 2021 yılında sürpriz projesi sevenleriyle buluşacak" açıklamasında bulunmuştu.

Şarkıcı Nez değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor - Resim : 2

Şarkıcı Nez değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor ile ilgili etiketler estetik Nezihe Kalkan nez şarkıcı nez
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.