Şarkıcı Mirkelam'dan hayranlarını üzecek açıklama! Son görüntüsü şaşırttı

'Hatıralar', 'Her Gece', 'Unutulmaz', 'Kokoreç' ve 'Ah Bir Joker' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran 55 yaşındaki şarkıcı Mirkelam, 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Aysen Sabancı ile Nişantaşı'nda bir hastane çıkışında görüntülendi. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Mirkelam, "Müzik yapmayı düşünmüyorum" diyerek sevenlerini üzdü.

Uzun zamandır birliktelik yaşayan Mirkelam ile sevgilisi Aysen Sabancı dün Nişantaşı'ndaydı. Otomobillerini beklerken görüntülenen ikiliden Sabancı, gazeteciler tarafından görüntülendiklerini fark edince Mirkelam'dan ayrılıp başka bir köşede yalnız beklemeyi tercih etti.

 
MÜZİK YAPMAYI DÜŞÜNMEDİĞİNİ AÇIKLADI

Snobmagazin'in haberine göre; Ünlü şarkıcı Mirkelam hayranlarını üzecek bir açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcı, "Uzun zamandır müzik yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum. Özel bir nedeni yok. Müziği de bırakmış değilim" açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Mirkelam'dan hayranlarını üzecek açıklama! Son görüntüsü şaşırttı

Uzun yıllardır Aysen Sabancı ile birliktelik yaşayan ve evlenmesi beklenen Mirkelam, "Ufukta evlilik var mı?" sorusuna ise "10 yıldır bir aradayız, evlilik gibi bir düşüncemiz yok. Bu şekilde hayatımız sürüyor" yanıtını verdi.

mirkelam

Mirkelam'ın saçlarını kahverengine boyatması dikkat çekti. Her zamanki halinden oldukça farklı görünen Mirkelam'ın son imajı görenleri şaşırttı.

Şarkıcı Mirkelam'dan hayranlarını üzecek açıklama! Son görüntüsü şaşırttı ile ilgili etiketler Nişantaşı Aysen Sabancı mirkelam imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.