Şarkıcı Mine Koşan'dan sevenlerine kötü haber! Hastalığını bu sözlerle duyurdu

62 yaşındaki ses sanatçısı Mine Koşan hayranlarını korkuttu. Bir süredir hasta olduğunu açıklayan şarkıcı, Covid-19 PCR testinin negatif çıktığını belirterek kendisine zatürre başlangıcı teşhisi konulduğunu söyledi.

Bir zamanların en ünlü isimleri arasında yer alan ve 4 Aralık tarihinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Mine Koşan geçirdiği hastalık yüzünden konserinin bir başka ileri tarihe atıldığını duyurdu.

Yaşadığı zatürre hastalığı nedeniyle yaklaşık 2-3 gündür nefes almakta bile zorlandığını söyleyen Koşan, hayranlarıyla yeniden buluşmak için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Şarkıcı Mine Koşan'dan sevenlerine kötü haber! Hastalığını bu sözlerle duyurdu


ZATÜRRE TEŞHİSİ KONULDU

Mine Koşan sağlık durumu hakkında bilgi vererek, “2-3 gündür yaşadığım şiddetli baş ağrısı, nefes darlığı nedeniyle doktoruma başvurdum. Çok şükür PCR testim negatif çıktı. Zatürre başlangıcı teşhişi konuldu. Evde tedavim devam ediyor ve dinleniyorum. 4 Aralık Cumartesi, Küba Dragos programımı doktorumun da izin vermemesi ve biraz daha dinlenmem gerketiği dolayısıyla siz kıymetli gönül dostlarımdan özür dileyerek ertelemek mecburiyetinde kaldım. Sağlık her şeyden mühim. Affınıza sığınıyorum. Tespit edilen yeni tarihte görüşmek dileğiyle.” ifadelerine yer verdi.

Şarkıcı Mine Koşan'dan sevenlerine kötü haber! Hastalığını bu sözlerle duyurdu

Şarkıcı Mine Koşan'dan sevenlerine kötü haber! Hastalığını bu sözlerle duyurdu ile ilgili etiketler zatürre Sosyal Medya Konser mine koşan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.