Şarkıcı Mabel Matiz annesinin kopyası çıktı

Gerçek adı Fatih Karaca olan, sahne adı Mabel Matiz ile tanınan 36 yaşındaki şarkıcı memleketi Mersin'e gitti. Annesi Maya Karaca ile fotoğrafını yayınlayan Matiz'in annesine olan benzerliği hayrete düşürdü.

Şarkıcı Mabel Matiz, 2018 yılında yayınladığı albümüne adını verdiği annesi Maya ile bir araya geldi. Renkli klipleri ve tarzıyla dikkat çeken sevilen şarkıcı yoğun konser temposunun ardından memleketinin yolunu tuttu. Mersin'de yaşayan ailesinin yanına giden Matiz, 'Ana yurdum ekspres' notunu düştüğü fotoğraf karelerini takipçileriyle paylaştı. Bir dizi fotoğraf paylaşan Matiz, ilk sıraya annesiyle birlikte çekilen karesini koydu. Matiz'in annesine olan benzerliği dikkat çekti. İkilinin mutlu fotoğraf karesi aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı çok sayıda kişi tarafından beğenildi.

İşte Mabel Matiz ve annesi...

 Şarkıcı Mabel Matiz annesinin kopyası çıktı

 

Şarkıcı Mabel Matiz annesinin kopyası çıktı ile ilgili etiketler Mabel Matiz Maya Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.