Şarkıcı Linet'ten İzzet Yıldızhan yorumu... 'Külot' açıklaması için bakın neler söyledi

Güçlü sesiyle dikkat çeken, İsrail'de doğup büyüyen 44 yaşındaki şarkıcı Linet meslektaşı İzzet Yıldızhan'ın gündem olan 'külot' sözleriyle ilgili açıklamada bulundu. İzzet Yıldızhan'ın tepki çeken sözleri için Linet, ''Bu kadar sert eleştirmesine gerek yok'' dedi.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden başarılı şarkıcı Linet Meşai, İzzet Yıldızhan'ın kadın şarkıcıların sahne kostümleri hakkında yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

''SANATÇININ SANATÇIYA SAYGISI ÇOK ÖNEMLİ''


Linet açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sahne çok farklı bir yerdir. Gerektiğinde bu tarzda giyinilebilir. Dünya standartlarında bir ülkeyiz, çok şükür. Bu kadar sert eleştirmene gerek yok... Sanatçının sanatçıya saygısı ve duruşu çok önemli. Kimisi takım elbiseyle çıkar görevi odur, kimisi de bu şekilde. Dünya standartlarına yükseltmek için de Türkiye'de o şekilde çıkıyordur. Sözün sonu halkındır, ister seyreder ister seyretmez."

Şarkıcı Linet'ten İzzet Yıldızhan yorumu... 'Külot' açıklaması için bakın neler söyledi


İZZET YILDIZHAN NE DEMİŞTİ?

İzzet Yıldızhan geçtiğimiz hafta kadın meslektaşlarının cesur sahne kostümlerine yaptığı yorumla tepki çekmişti. İsim vermeden Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi isimleri sahnede giydikleri cesur kıyafetler yüzünden hedef alan İzzet Yıldızhan, "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

Hande Yener'in İzzet Yıldızhan'a tepki göstermesinin ardından ünlü türkücü yeni bir açıklamada bulunarak Yıldızhan, "Ben açıklamamda kimsenin adını vermedim. Ben Hande Yener için söylemedim bunu. Eğer yüreği varsa paylaşımına ismimi yazacak. Yener'in benim için yazdıklarını hakaret sayarım. Doğru bulmadığı bir konuda beni eleştirebilir ama ölçü olmalı" demişti.

 

Şarkıcı Linet'ten İzzet Yıldızhan yorumu... 'Külot' açıklaması için bakın neler söyledi ile ilgili etiketler Linet İzzet Yıldızhan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.