Şarkıcı Lara'dan müjdeli haber! 3'üncü kez evleniyor

'Adam Gibi Adam', 'Katmer Katmer', 'Allah Versin' ve 'İhanetin Bekçisi' şarkılarıyla bir döneme damga vuran şarkıcı Lara'dan müjdeli haber geldi. Daha önce başından 2 evlilik geçen 43 yaşındaki Lara, 27 Şubat'ta İranlı voleybolcu sevgilisi Mehdi Karimi ile 3'üncü evliliğini yapacak. İşte çiftin düğün tarihi ve evlenecekleri şehir...

2005 yılında yayınladığı "Adam Gibi Adam" albümüyle o döneme damga vuran ve son dönemde yüzündeki büyük değişimiyle gündeme gelen şarkıcı Lara 3'üncü kez evlilik kararı aldı. Daha önce 2 kez evlilik yapan Lara, bir süredir aşk yaşadığı İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile dünya evine giriyor.

şarkıcı lara

DÜĞÜN YERİ VE TARİHİ BELLİ OLDU

Geçirdiği estetik operasyonlarla zaman içinde bambaşka bir görünüme kavuşan Lara, 27 Şubat tarihinde Beylikdüzü'nde gerçekleşecek düğün ile hayatını Karimi ile birleştirecek.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 150 davetlinin katılacağı bir törenle evlenecek olan Lara, hazırlıklara son sürat devam ediyor. Voleybolcu Karimi'nin evlendikten sonra Türkiye'ye yerleşeceği ve sporculuk kariyerine burada devam edeceği öğrenildi.

Gerçek adı Fatma Nur Keskin olan ve sahne adı Lara ile tanınan ünlü müzisyen daha önce Okan Mordal ve Selahattin Ergüder ile evlilik yapmıştı. 10 yılda 40 kilo veren ve geçirdiği estetik operasyonlarla adete kendini baştan yaratan Lara, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıla sık sık gündeme geliyor.

şarkıcı lara evleniyor

Şarkıcı Lara'dan müjdeli haber! 3'üncü kez evleniyor ile ilgili etiketler Mehdi Karimi Lara Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.