Şarkıcı Lara, voleybolcu Mehdi Karimi ile evlendi

Daha önce başından 2 evlilik geçen 43 yaşındaki şarkıcı Lara, İranlı voleybolcu sevgilisi Mehdi Karimi ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu. İkili müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından yaptıklarıyla paylaşımlarla duyurdular.

'Adam Gibi Adam', 'Katmer Katmer', 'Allah Versin' ve 'İhanetin Bekçisi' şarkılarıyla hafızalara kazınan, geçirdiği estetik operasyonlarla zaman içinde bambaşka bir görünüme kavuşan şarkıcı Lara 3'üncü kez mutluluğa 'evet' dedi.

 

3'ÜNCÜ KEZ EVLENDİ

Gerçek adı Fatma Nur Keskin olan ve sahne adı Lara ile tanınan ünlü müzisyen, daha önce Okan Mordal ve Selahattin Ergüder ile iki evlilik yapmıştı. Lara, bir süredir aşk yaşadığı İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile dünya evine girdi.

MÜJDELİ HABERİ INSTAGRAM'DAN DUYURDU


2005 yılında yayınladığı "Adam Gibi Adam" albümüyle adından söz ettiren ve son dönemde yüzündeki büyük değişimle gündeme gelen şarkıcı Lara muradına erdi. 7 Mart günü evlenen çift müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu.

Şarkıcı Lara, voleybolcu Mehdi Karimi ile evlendi - Resim : 2


Gelinlikli karelerini Instagram sayfasından paylaşan Lara gönderisine, ''Senin gibi bir adama sahip olduğum için, beni ben olduğum için sevdiğini bildiğim için çok mutluyum. Seni tanıdığım için, attığım tüm adımlar için, seni tereddütsüz hayatıma aldığım için çok mutluyum. Dünüm, bugünüm, yarınım… Seni her şeyden, herkesten çok seviyorum @mehdikarimi_7 ❤️ 07.03.2023'' notunu düştü.

Şarkıcı Lara, voleybolcu Mehdi Karimi ile evlendi - Resim : 3


Aralarında Levent Dörter, Safiye Soyman, Aslı Hünel, Tuğba Altıntop, Seda Sayan, Seda Üren, Nadide Sultan gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden tebrik mesajları yağdı.

Şarkıcı Lara, voleybolcu Mehdi Karimi ile evlendi - Resim : 4

Şarkıcı Lara, voleybolcu Mehdi Karimi ile evlendi ile ilgili etiketler Lara Mehdi Karimi Düğün nikah Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.