Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında skandal iddia! Hayranına otel adında tecavüz etti

“Nabız”, “Rüya Gibi” ve “El İnsaf” isimli şarkılarıyla adından söz ettiren 25 yaşındaki pop şarkıcısı Kurtuluş Kuş hakkında ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Genç şarkıcı Kurtuluş Kuş'un konser için gittiği Aydın’da, hayranı olan bir genç kıza tecavüz ettiği öne sürüldü. B.Ö. isimli genç kız “Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek” dedi.

Genç popçu Kurtuluş Kuş'un, İzmirli bir hayranına konser için gittiği Aydın'daki otel odasında tecavüz ettiği iddia edildi. Kurtuluş Kuş hakkında suç duyurusunda bulunan B.Ö. isimli genç kızın, psikolojik tedavi görürken, yakınlarının kendisine zarar vermemesi için bir saniye bile yanından ayrılmadığı öğrenildi.

 Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında skandal iddia! Hayranına otel adında tecavüz etti

YeniAsır'dan Fatih Şendil'in haberine göre; Hayranı olduğu Kurtuluş Kuş'la sosyal medya üzerinden iletişim kuran ve daveti üzerine Aydın'a giden 21 yaşındaki genç kız, şarkıcının alkollü olmasından yararlanarak kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

 

''YALVARDIM...''

İfadesine başvurulmak üzere arandığı öğrenilen Kurtuluş Kuş'un hayatını kararttığını belirten B.Ö. "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" dedi.

''BELKİ EVLENİRİZ''

Tecavüzün ardından genç popçunun "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlatan genç kız, "Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" ifadesini kullandı.

Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında skandal iddia! Hayranına otel adında tecavüz etti - Resim : 2

GENÇ KIZIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Genç kızın avukatı Fatih Seyfikli ise ellerinde her türlü rapor ve ifadelerin olduğunu belirterek, "Kendisine sanatçı diyen Kurtuluş Kuş'un hukuk çerçevesi içinde asla peşini bırakmayacağız. 21 yaşındaki bir genç kızın hayallerini çalmanın bedelini ödeyecek" dedi.

 

Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında skandal iddia! Hayranına otel adında tecavüz etti ile ilgili etiketler Aydın Konser suç duyurusu kurtuluş kuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.