Şarkıcı Kıraç, fenomen temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı

Aksaray Belediyesinde temizlik işçisi olan Hamit Karakaya'nın görevini yaparken oynayıp dans ettiği anlara ait çekilen eğlenceli görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. Aksaray'da konser veren şarkıcı Kıraç, Hamit Karakaya'yı sahnesinde ağırladı. Kıraç'ın şarkı söylerken Hamit Karakaya'nın dans ettiği anlar büyük ilgi gördü.

İşini eğlenceli bir hale getirerek hem kendi hem de ekip arkadaşlarını neşelendirip eğlendiren Aksaray Belediyesi'nde temizlik işçisi olan Hamit Karakaya'nın dans ettiği anlar sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Aksaray Belediyesi'nde görevli temizlik işçisi Hamit Karakaya, bu kez de Kıraç konserinde dans etti.

Şarkıcı Kıraç dün akşam Aksaray'da sahne aldı. Kıraç, dans görüntüleriyle gündem olan Hamit Karakaya'yı konserinde sahneye çıkardı. Karakaya'nın sanesinde dans ettiği anları Instagram hesabından paylaşan Kıraç gönderisine şu notu düştü: "Son Günlerde Hepimizin Yüzünde Tebessüm Ettiren Hamit Karaya Kardeşim Bizlerleydi"

Şarkıcı Kıraç, fenomen temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı


Karakaya'nın Kıraç'ın sahnesine çıktığı anları kendi sosyal medya hesabından paylaşan İzzet Çapa da paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Ve sonunda temizlik görevlisi Hamit Karakaya sahnede... Sevgili Kıraç, Aksaray’da verdiği konserde Hamit kardeşimizi sahneye almış... O da her zamanki müthiş enerji dolu, kalpleri ısıtan dansını yapmış... Ortaya da bu şahane görüntüler çıkmış... Vallahi izlerken alkışlıyorum..."

Şarkıcı Kıraç, fenomen temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı - Resim : 2

İşte Kıraç ile Hamit Karakaya'nın eğlenceli anları...

Şarkıcı Kıraç, fenomen temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı - Resim : 3

Şarkıcı Kıraç, fenomen temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı - Resim : 4

Şarkıcı Kıraç, fenomen temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı - Resim : 5

Şarkıcı Kıraç, fenomen temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahnesine çıkardı ile ilgili etiketler Kıraç Konser dans Hamit Karakaya temizlik görevlisi Aksaray Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.