Şarkıcı Jehan Barbur'dan tepki çeken 'yangın' paylaşımı

Türkiye'nin dört bir yanından gelen orman yangınlarına ünlü isimler destek çağrısında bulunup üzüntülerini dile getirirken, ünlü şarkıcı Jehan Barbur skandal bir paylaşıma imza attı. Barbur'un, sosyal medya hesabından Türkiye'de çıkan orman yangınlarıyla ilgili yaptığı skandal paylaşıma sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan yangın başta olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanında başlayan yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor. Sosyal medyada da sanat camiasından birçok ünlü isim üzüntülerini dile getiriyor. Türkiye'yi kahreden orman yangınlarına ilişkin bir paylaşım da 41 yaşındaki ünlü şarkıcı Jehan İstiklal Barbur'dan geldi.

 Jehan Barbur


Barbur, yaptığı paylaşımda "Orman yangınında insanlara değil hayvanlara üzülüyorum" diyerek tepki çekti.

Barbur'un tepki çeken paylaşımı şöyle:

"Kusura bakmayın ama insanlara değil yangında mahsur kalan hayvanlar için atıyor yüreğim. B...tan dünyamızın vebalini yaşayan masumlara"

Şarkıcı Jehan Barbur'dan tepki çeken 'yangın' paylaşımı - Resim : 2

 

Şarkıcı Jehan Barbur'dan tepki çeken 'yangın' paylaşımı ile ilgili etiketler Yangın Sosyal Medya Twitter jehan barbur orman yangınları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.