Şarkıcı İzel sevenlerini korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan üçlüsü önceki akşam sevenleriyle buluştu. Konser sırasında İzel şarkı söylerken birden fenalaştı. İzel’in yardımına ise Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi yetişti. İzel'in konser öncesi yemek yemediği için şekerinin ve tansiyonunun düştüğü öğrenildi. İşte İzel'in son sağlık durumu...

1991'de yayınladıkları ilk albümleri 'Özledim' ile o döneme damga vuran, 'Özledim', 'İşte Yeniden' ve 'Dönmelisin' gibi şarkları dillere dolanan İzel - Çelik - Ercan üçlüsü konser sahnelerine geri döndü. Grup, 90 konserlik bir program için yeniden bir araya geldi.

Şarkıcı İzel sevenlerini korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi

SAHNEDE FENALAŞTI

Aralarındaki sorunları halleden ve 31 yıl sonra yeniden bir araya gelen 90'lı yılların efsane üçlüsü Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi önceki akşam konser verdi. Konser sırasında birden fenalaşan İzel sevenlerini korkuttu. Sahnede fenalaşıp bayılan İzel’in yardımına Çelik ve Ercan yetişti.

Şarkıcı İzel sevenlerini korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi


YEMEK YEMEDİĞİ İÇİN ŞEKERİ VE TANSİYONU DÜŞTÜ

İzel’in Babadağ Teleferik bölgesindeki konserinden önce yemek yemediği bu yüzden şeker ve tansiyonunun düştüğü, yüksek rakımdaki oksijenin de etkisiyle bayıldığı öğrenildi. İzel'in son sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şarkıcı İzel sevenlerini korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi

 

 

 

Şarkıcı İzel sevenlerini korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi ile ilgili etiketler İzel Konser İzel-Çelik-Ercan İzel-Çelik-Ercan izel çeliköz sahne baygınlık bayılma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.