Şarkıcı İzel Çeliköz verdiği kiloları pandemi sürecinde geri aldı

Bir süredir gözlerden uzak yaşam süren pop şarkıcısı İzel Çeliköz, Bodrum tatilinde ortaya çıktı. Daha önce 15 kilo veren 52 yaşındaki şarkıcının pandemi sürecinde aldığı kilolar dikkat çekti.

Şarkıcı İzel, önceki gün Bodrum'da konakladığı otelin plajında objektiflere takıldı. Ünlü sanatçının daha önce verdiği 15 kilonun yarısını koronavirüs pandemisinde tekrar alması dikkat çekti.

Şarkıcı İzel Çeliköz verdiği kiloları pandemi sürecinde geri aldı


Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; İzel, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tam kapanma kararının ardından Bodrum Azka Otel'de tatil sezonunu açtı. Uzun bir aradan sonra tatil yapma fırsatı bulan 52 yaşındaki şarkıcı, gün boyu konakladığı otelin plajında güneşlenirken, bir ara denize girdi.

Şarkıcı İzel Çeliköz verdiği kiloları pandemi sürecinde geri aldı - Resim : 2

Şubat 2020'de bir AVM'de görüntülenen 52 yaşındaki sanatçı, diyet yaparak 15 kilo verdiği, 10 kilo daha vereceğini söylemişti. Pandemiden önce verdiği 15 kilonun yarısını tekrar alan İzel Çeliköz, yeniden diyete başladığını açıkladı.


'BEYİN GÜCÜYLE ZAYIFLADIM' DEMİŞTİ...

Zayıfladığı dönemde hakkında mide ameliyatı olduğu iddiaları ortaya atılan şarkıcı, “Mide ameliyatı ile zayıfladığımı söylüyorlar. Böyle bir durum söz konusu değil. Öncelikle sağlık açısından böyle bir şeye asla kalkışmam” açıklamasında bulunmuştu. Zayıflamasının sırrını şarkı söylemek olduğunu vurgulayan İzel, “Beyin gücümle kendimi zayıf olduğuma inandırdım ve böylelikle kendimi rahatlattım” şeklinde konuşmuştu.


''HEP KEBAP YEDİĞİMİZLE KALDIK''

90'ların meşhur 'İzel-Çelik-Ercan' üçlüsü olarak tekrar bir araya gelecekleri sık sık medyaya yansıyan şarkıcı, "Niye gerçekleşmedi ben de bilmiyorum. Bir araya gelmek için çok uğraştık. Kebapçıda, çorbacıda oturup planlar yaptık. 'Şu konseri yapacağız, sonra bunu' dedik ama olmadı. Hep kebap yediğimzle kaldık" demişti.

 

Şarkıcı İzel Çeliköz verdiği kiloları pandemi sürecinde geri aldı ile ilgili etiketler İzel izel çeliköz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.