Şarkıcı Hüner Coşkuner vefat etti

Son dakika haberine göre, ünlü şarkıcı Hüner Coşkuner, tedavi gördüğü hastanede 58 yaşında vefat etti. Kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede bugün yoğun bakıma alınan sanatçıdan acı haber geldi.

Ünlü şarkıcı Hüner Coşkuner, yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. 

Tedavi altında tutulduğu hastanede durumu ağırlaşan Coşkuner, bugün (Perşembe) yoğun bakıma kaldırılmıştı. 

Buna ilişkin hastaneden yapılan açıklamada, “Sanatçı Hüner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştır” denilmişti.

Şarkıcı Hüner Coşkuner vefat etti

ACI HABER GELDİ

Hastaneden yapılan bu açıklamanın üzerinden bir kaç saat geçmiştiki ünlü sanatçıdan acı haber geldi. Coşkuner'in, tedavi gördüğü hastanede 58 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı...

HÜNER COŞKUNER KİMDİR?

58 yaşında ilik kanseri nedeniyle yaşamını yitiren ünlü şarkıcı Hüner Coşkuner 1 Nisan 1963'te İstanbul'da dünyaya geldi.

Lise yıllarında Emin Ongan yönetimindeki Üsküdar Cemiyeti'ne giderek Türk Sanat Müziği'nde çok büyük bir birikime sahip oldu.

Çok küçük yaşta sanat hayatına atılan Hüner Coşkuner sahne repertuvarını daha da genişletmek amacıyla Melahat Pars, Kamuran Yarkın ve Feriha Tunceli gibi çok sayıda değerli hocadan feyz aldı.

Sosyal sorumluluk projelerine de her türlü desteği veren Hüner Coşkuner, Lösemili Çocuklar Vakfı başta olmak üzere Bedensel Engelliler, Dünya Şizofrenliler Derneği'nde gönüllü olarak görev yaptı.

Albüm ve şiir kitabı gelirlerinin bir kısmını bu vakıflara ve derneklere bağış olarak bıraktı.

Şarkıcı Hüner Coşkuner vefat etti - Resim : 2

HÜNER COŞKUNER'İN MÜZİK KARİYERİ

İlk albümünü 1987 yılında Selami Şahin'in müzik yapım şirketi Şahinler Plak'tan çıkartan ünlü şarkıcı, 1989 yılında Çaçan Plak'tan çıkardığı Sakın Dönme Geriye adlı stüdyo albümü ile müzik kariyerine devam etti.

Bu albüm müzik otoriteleri tarafından sanatçının en başarılı albümlerinden biri olarak görülmektedir. Sonra sırasıyla Beni Sevmeni İstiyorum, Gidemezsin, Haydi Tut Ellerimi, Gidiyor ve Olamaz isimli stüdyo albümlerini hazırladı.

Yine 1993 yılında çıkan Gidiyor adlı albüm Hüner Coşkuner'in önemli projelerinden biri olarak sanat yaşamında yerini aldı. 1995 yılında Elenor Müziğe transfer olan sanatçı, bu firmanın etiketi altında 10 adet stüdyo albümü çıkardı. 2000 yılında yaptığı Klasikler 2 adlı albümü tam anlamıyla müzik dünyasını kasıp kavurdu. 2015 yılında sözleri ve müziği kendisine ait olan şarkılardan oluşan Seni Acele Görmem Lazım adlı albümünü çıkardı. 

Şarkıcı Hüner Coşkuner vefat etti - Resim : 3

HÜNER COŞKUNER'İN ALBÜMLERİ

Doğuş (1987)
Sakın Dönme Geriye (1989)
Beni Sevmeni İstiyorum (1990)
Gidemezsin (1991)
Haydi Tut Ellerimi (1992)
Gidiyor (1993)
Olamaz (1994)
Bir Evcilik Oyunu (1995)
Bir Hüner Coşkuner Klasiği (1996)
Beni Tek Sen Anlarsın (1997)
Ben Ölürüm (1998)
İşte Düet Sevemem (Erol Büyükburç ile) (1999)
Klasikler 2 (2000)
Vurgunum Sana (2002)
Geleceksen Gelme Yar (2005)
Nerede (2007)
Klasikler 3 (2009)
Güle Güle Git (2011)
Yeşilçam Klasikleri (2013)
Seni Acele Görmem Lazım (2015)
Müzik videoları
"Geleceksen Gelme Yar"
"Nerede"
"Olamaz"
''Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un''

Şarkıcı Hüner Coşkuner vefat etti ile ilgili etiketler Hüner Coşkuner
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.