Şarkıcı Harika Avcı fena patladı! Hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü

Bir dönem sahnelerde fırtınalar estiren, şimdilerde ise gözlerden uzakta sakin bir yaşam süren 61 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı'nın maddi zorluklar içinde olmasına rağmen emekli maaşı almayı reddettiği iddiaları magazin gündeminde yer aldı. Avcı, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir açıklama ile hakkında yazılanlara adeta ateş püskürdü.

Dönemin büyük assolistlerden Harika Avcı ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor... Avcı'nın ilk olarak maddi zorluklar yaşadığı ve evinin kirasını dahi ödeyemediği, piknik tüpünde yemek pişirdiği, geçinebilmek için komşularından yardım isteyip borç aldığı şeklindeki haberler magazin basınında geniş yer aldı. Ardından, Avcı'nın hayranı olan vergi rekortmeni, sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci'nin kirasını ödemek için harekete geçtiği konuşuldu. Son olarak ise Avcı'nın emekli olmayı reddettiği iddiası ortaya atıldı.


HARİKA AVCI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Konu ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Avcı açtı ağzını yumdu gözünü. Hakkında yazılanları 'gerçeği yansıtmamaktadır' diyerek yalanlayan Avcı şu ifadeleri kullandı:

'Benimle uğraşmayı alışkanlık haline getirmiş bazı kişiler ve mecralar tarafından ortaya atılan yeni bir haberin varlığını öğrenmiş bulunmaktayım. Haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Benim üzerimden bu tip haberler yaptıran, yapan ve yayanları kınıyorum. Harika Avcı'


Harika avcı

Şarkıcı Harika Avcı fena patladı! Hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Sosyal Medya emeklilik harika avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.