Şarkıcı Haluk Levent kendi vereceği konser öncesi hayranlarıyla birlikte sıraya girdi

Melek Mosso ile İstanbul Kuruçeşme'de konser veren 52 yaşındaki şarkıcı Haluk Levent, hayranlarıyla birlikte kuyruğa girdi. Haluk Levent'i konser sırasında görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Usta sanatçı o anlarda sosyal medya hesabından paylaştı.

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği'yle Türkiye'nin dört bir yanında yardıma koşan ünlü sanatçı Haluk Levent bir yandan da müzik çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Levent, karantina süresinin dolması ve testinin negatif çıkmasının ardından ara verdiği konserlere geri döndü.


KONSER ALANINA GİTMEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Ünlü şarkıcı, Melek Mosso ile birlikte İstanbul Kuruçeşme'deki konseriyle hayranlarıyla buluştu. Özellikle sosyal medyada hayranlarıyla girdiği diyologlarla da dikkat çeken Levent şaşırttı.

Ünlü sanatçı, konser alanına ise kuyruğa girerek gitti. İçeri girmek için sıra bekleyen hayranlarının yanına gelen Levent o anları cep telefonuyla kaydetti. Sosyal medyasında paylaşımda bulunan Levent, "Az sonra başlayacak Kuruçeşme konserim öncesi kuyruğa girdim" dedi.

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haluk Levent (@halukleventacil)'in paylaştığı bir gönderi

Şarkıcı Haluk Levent kendi vereceği konser öncesi hayranlarıyla birlikte sıraya girdi ile ilgili etiketler Haluk Levent Konser kuruçeşme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.