Şarkıcı Hadise'nin son görüntüsü şaşırttı! Kırmızılar içindeki haline beğeni yağdı

Son dönemde iş insanı Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemde olan pop şarkıcısı Hadise'nin Instagram hesabından kırmızılar içinde paylaştığı fotoğraf kareleri olay oldu. 35 yaşındaki şarkıcının yüzündeki değişiklik ise dikkat çekti.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan şarkıcı Hadise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir mücevher markasının daveti üzerine gittiği Milano'dan yaptığı yüzüklü paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı bu kez kırmızılar içinde fotoğraflarını 13 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladı.

Kırmızı deri pantolonuyla verdiği pozlarını kırmızı kalp emojisiyle paylaşan Hadise'ye dakikalar içerisinde takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Olduğundan daha fit görünen ve yüzündeki değişiklike dikkat çeken Hadise'nin kareleri sosyal medyayı salladı.


YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİKLİĞİN SEBEBİ MERAK KONUSU OLDU

17 yaşında Belçika'da Miss Mol güzeli seçilen ve yıllar içindeki değişimiyle magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise son görüntüsüyle şaşırttı. Takipçileri tarafından iltifat yağmuruna tutulan Hadise'nin yüzüne estetik operasyon yaptırdığını iddia edenler de oldu photoshop yaptığını söyleyenlerde. Olduğundan farklı bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcının fit haline ise 'Mehmet aşkı Hadise'ye yaradı' şeklinde benzeri yorumlar geldi. Yıllar önce fazla kiloları yüzünden linç edildiğini söyleyen pop şarkıcısı pandemi döneminde spor ve diyeti aksatmayarak 8 kilo vermişti.

İşte Hadise'nin binlerce beğeni ve yorum alan o fotoğraf kareleri...

Şarkıcı Hadise'nin son görüntüsü şaşırttı! Kırmızılar içindeki haline beğeni yağdı

Şarkıcı Hadise'nin son görüntüsü şaşırttı! Kırmızılar içindeki haline beğeni yağdı

Şarkıcı Hadise'nin son görüntüsü şaşırttı! Kırmızılar içindeki haline beğeni yağdı

Şarkıcı Hadise'nin son görüntüsü şaşırttı! Kırmızılar içindeki haline beğeni yağdı ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya Instagram estetik mehmet dinçerler photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.