Şarkıcı Günel değişimiyle gündeme gelmişti! Siz bir de annesini görün! Kızını gölgede bıraktı!

Didem şarkısıyla Türkiye'de adını duyuran ve son dönemlerde magazin gündeminde değişimiyle adından söz ettiren Azerbaycanlı şarkıcı Günel Zeynalova'nın annesi, güzelliğiyle kızını adeta gölgede bırakıyor.

İbrahim Tatlıses'in konserinde sahneye çıkarmasıyla ünlenen Azeri kızı Günel, o günden sonra bir anda şöhreti yakalamıştı.

Şarkıcı Günel değişimiyle gündeme gelmişti! Siz bir de annesini görün! Kızını gölgede bıraktı!

İlk klibinde kalın kaşları ve sevimliliğiyle dikkat çekmişti Azeri kızı Günel.

Küçük yaşta başladığı sanat hayatına başarılı bir ses sanatçısı olarak devam eden Azeri kızı Günel'in eski halinden eser kalmadı.

Şarkıcı Günel değişimiyle gündeme gelmişti! Siz bir de annesini görün! Kızını gölgede bıraktı! - Resim : 2

Son olarak "Manevi babam" dediği İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in düğününde ortaya çıkan Azeri kızı Günel Zeynalova güzelliğiyle hayran bıraktı.

Şarkıcı Günel değişimiyle gündeme gelmişti! Siz bir de annesini görün! Kızını gölgede bıraktı! - Resim : 3

SİZ BİR DE ANNESİNİ GÖRÜN...

Anne ve babası ile paylaşımda bulunan Günel Zeynalova'nın pozuna hayranlarından beğeni yağdı. Günel'in annesinin duru güzelliği, takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Şarkıcı Günel değişimiyle gündeme gelmişti! Siz bir de annesini görün! Kızını gölgede bıraktı! - Resim : 4

 

Şarkıcı Günel değişimiyle gündeme gelmişti! Siz bir de annesini görün! Kızını gölgede bıraktı! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Günel Zeynalova
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.