Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle gündemden düşmüyor

Son günlerde konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle gündeme gelen Gülşen bir kez daha aynı konuyla adından söz ettirdi. 45 yaşındaki bir çocuk annesi ünlü popçu ne giyse gündem oluyor! İşte Gülşen'in son konserinde tercih ettiği çok konuşulan kostümü ve ödediği ücret...

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz akşam Jolly Joker Alaçatı’da sahneye çıktı. Pandemi sonrası uzun bir aradan sonra dinleyicileriyle farklı şehirlerde buluşmaya devam eden Gülşen, yine sahne kostümü tercihiyle magazin gündemine damga vurdu.

Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle gündemden düşmüyor

 
Son dönemde sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen ve fit haliyle dikkat çeken ünlü popçu, bu kez göbek ve göğüs dekolteli bir tercihte bulundu.

Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle gündemden düşmüyor


İşte Gülşen'in sahne kombini için ödediği ücret...

Etek: 5.250 TL
Küpe: 2.000 TL
Bluz: 3.900 TL
Ayakkabı: 8.750 TL

Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle gündemden düşmüyor

Geçtiğimiz haftalarda Alaçatı'da verdiği konserde giydiği transparan kıyafetiyle ilgili gelen eleştiriler karşısında Gülşen, "Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve varolmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi. Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye... Bugün toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmak durumunda kalmış olmak inanılmaz iç acıtıcı. Ama ben bilhassa, bana kalbi ve aklıyla eşlik edenlere, umut diyenlere, nefes kabul edenlere sımsıkı sarılıyorum ve teşekkür ediyorum. Öyle hayat doluyuz ki yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle gündemden düşmüyor

Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle gündemden düşmüyor ile ilgili etiketler Gülşen Konser Alaçatı kostüm kıyafet kombin Moda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.