Şarkıcı Gülşen ölümden döndü! "Oğluma sarılıp dua ettim..."

Gülşen önceki gün İstanbul’dan Bodrum’a uçmak üzere Atatürk Havalimanı’na gitti.

Gülşen önceki gün İstanbul’dan Bodrum’a uçmak üzere Atatürk Havalimanı’na gitti. Yalıkavak’taki La Plaj’da sahneye çıkacağı için yanında eşi Ozan Çolakoğlu ve oğulları Azur Benan da vardı.

Hürriyet'in haberine göre; uçak havadayken kabin basıncı düştü, maskeler açıldı. Pilot yolculara acil iniş yapacaklarını, panik yapmamaları gerektiğini anons etti.

tutyurtu

Uçak, Atatürk Havalimanı’na geri döndü. Ünlü çift alanda 2 saat bekledikten sonra saat 17.50’de başka uçakla Bodrum’a gittiler.

Gülşen kucağında oğlu ile inerken çok gergindi. Popçu ‘Uçağın kapısı arızalıymış. Kabin basıncı düştü, maskeler açıldı. Büyük tehlike atlattık. Panik yaşadık. Oğluma sarılıp, dualar ettim.

ryertwet

Ölmediğimize şükür ediyoruz. İnsan çocuğu olunca böyle duygular içine giriyor. O bir melek. Belki de bizi o melek korudu.. Havadaki korkumu hatırlamak istemiyorum’ dedi.

yertwerewr

Konsere geç kalan Gülşen yolculuk kıyafeti ve makyajsız haliyle sahneye çıktı. Seyirciden özür diledi.

Şarkıcı Gülşen ölümden döndü! "Oğluma sarılıp dua ettim..." ile ilgili etiketler Gülşen Bodrum Pilot ölümden döndü yalıkavak azur benan kabin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.