Şarkıcı Güllü klip çekimi sırasında kaza geçirdi

Gerçek adı Gül Tut olan ve sahne adı Güllü ile tanınan fantezi müziği ses sanatçısı kaza geçirdi. Güllü uzun bir aranın ardından hayranlarının beğenisine sunduğu şarkısına İstanbul Etiler’de klip çekti. Senaryo gereği arabayla ağaca çarpması gereken Güllü gaz ve frenin yerini karıştırınca sahne gerçek oldu.

Güllü yeni şarkısının klip çekimleri sırasında kaza geçirdi. Unutamazsın Beni isimli yeni şarkısının klibinde senaryo gereği kaza geçirmesi gereken Güllü, çekimler sırasında gerçekten kaza geçirdi. Ünlü şarkıcı, "İstesem bu kadar gerçek olamazdı" dedi.

Yıldız Tilbe imzası taşıyan "Unutamazsın Beni" isimli şarkısına klip çekmek isteyen Güllü nazara geldi.

''SAHNE İSTESEM BU KADAR GERÇEK OLAMAZDI''

Güllü senaryo gereği arabayla ağaca çarpacaktı ancak gaz ve frenin yerini karıştırınca sahne kurgu değil gerçek oldu. Ağaca çarparak kaza yapan Güllü, kazadan yara almadan kurtuldu.

Şarkıcı Güllü klip çekimi sırasında kaza geçirdi

Ünlü şarkıcı, "İstesem bu kadar gerçekçi olmazdı. Her şey iyi bir çalışma ortaya çıkarmak içindi. Ufak bir talihsizlik diyelim, bizim nazar boncuğumuz da bu olsun" dedi.

 

Şarkıcı Güllü klip çekimi sırasında kaza geçirdi ile ilgili etiketler Güllü Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.