Şarkıcı Gülay'dan mesaj var...

Kanseri iki kez yenen şarkıcı Gülay geçtiğimiz hafta vücudundaki enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Şarkıcı kendisini merak eden hayralarına mesaj gönderdi.

“Cesaretin var mı aşka" şarkısıyla 90'lı yıllara damgasını vuran 49 yaşındaki şarkıcı Gülay geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden şarkıcı hayranlarına mesaj gönderdi.


Hastane odasından bir fotoğraf paylaşan ünlü sanatçı altına şu notu düştü " Sevgili dostlarım...Mesajlarınızı zaman zaman görüyorum ve beni merak ettiğinizi biliyorum fakat çoğunlukla çok yorgun olduğum için sizlere cevap veremiyorum. Durumum gayet iyi ancak tamamen iyileşip hastaneden çıkabilmek için bolca dinlenmem gerekiyor, ben de öyle yapıyorum. Yakında görüşmek üzere. Sevgimle..."

 

Şarkıcı Gülay'dan mesaj var...

Şarkıcı Gülay'dan mesaj var... ile ilgili etiketler kanser mesaj gülay enfeksiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.