Şarkıcı Gülay Sezer'den kahreden haber! Üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı

90'lı yıllara 'Cesaretin Var Mı Aşka' şarkısıyla damga vuran şarkıcı Gülay, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Daha önce iki kez kanseri atlatan 51 yaşındaki şarkıcı üçüncü kez kansere yakalandı.

'Cesaretin Var Mı Aşka' parçasıyla 90'lı yıllara damga vuran, pop müzik piyasalarının tanınmış isimlerinden şarkıcı Gülay Sezer'den üzücü haber geldi. Sezer'in üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı. Daha önce birer yıl arayla mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçiren 51 yaşındaki şarkıcıya, tatil için gittiği Bodrum'da rahim kanseri teşhisi kondu.


Şarkıcı Gülay Sezer'den kahreden haber! Üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı


KÖTÜ HABERİ TATİLDE ÖĞRENDİ, İSTANBUL'A DÖNÜP TEDAVİYE BAŞLADI

Geçtiğimiz yıllarda iki kez kanserle savaşan ve çoklu organ yetmezliği tedavisi gören Gülay’ın rahim kanseri olduğu öğrenildi. Ünlü şarkıcı, Bodrum’dan İstanbul’a dönerek tedavisine başladı.

Şarkıcı Gülay Sezer'den kahreden haber! Üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı - Resim : 2

Şarkıcı Gülay ile ilgili üzen haberi köşesinden duyuran Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun "Gülay Üçüncü Kez Kanser Oldu" başlıklı yazısı şöyle:


"Hastalıklar, şarkıcı Gülay’ın yakasını bir türlü bırakmadı. Şimdiye kadar birer yıl arayla mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçiren şarkıcı, son olarak 2019 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastanede uzunca süre tedavi gördü.

Pandemi nedeniyle uygulanan yasaklar kalkınca tatil için Bodrum’daki kız kardeşi Nilüfer Sezer’in yanına giden şarkıcı, burada sağlık sorunları yaşayınca Milas Devlet Hastanesi’ne gitti. Şarkıcıyı muayene eden doktorlar, rahim kanserinden şüphelendi. Biyopsi için alınan parçanın tahlili ‘rahim kanseri’ olarak çıkınca, şarkıcı uçakla İstanbul’a gitti.

Şarkıcı Gülay Sezer'den kahreden haber! Üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı - Resim : 3


Gülay, bundan sonraki tüm teşhis, ameliyat ve tedavi sürecini daha önce de yattığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirecek.


GÜLAY'IN SAĞLIK DURUMU

Gülay, 'Hayatım hastalıklarla mücadeleyle geçti. İki kez yendiğim kanseri Allah’ın izni, doktorlar ve sevenlerimin desteğiyle bu kez de atlatacağıma olan inancım tam' dedi.

Şarkıcı Gülay Sezer'den kahreden haber! Üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı - Resim : 4


"TEDAVİM SONRASI İLK KONSER"

Gülay Sezer, 2019 yılının Aralık ayında Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, tedavisinin bittiğini, ilk konsere hazır olduğunu belirtmişti:

"Tedavim sonrası ilk konser. Hastalığım süresince ilgisini ve desteğini esirgemeyen Devlet erkânına, televizyoncu ve haberci dostlarıma, duyarlı canım arkadaşlarıma, sanatçı kardeşlerime, dualarını esirgemeyen başımın tacı sevenlerime sonsuz sevgi ve saygımla."

Şarkıcı Gülay Sezer'den kahreden haber! Üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı - Resim : 5

Hastane odasından bir fotoğraf paylaşan şarkıcı, "Sevgili dostlarım. Mesajlarınızı zaman zaman görüyorum ve beni merak ettiğinizi biliyorum fakat çoğunlukla çok yorgun olduğum için sizlere cevap veremiyorum. Durumum gayet iyi ancak tamamen iyileşip hastaneden çıkabilmek için bolca dinlenmem gerekiyor, ben de öyle yapıyorum. Yakında görüşmek üzere. Sevgimle" ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı Gülay Sezer'den kahreden haber! Üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler kanser gülay gülay sezer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.