Şarkıcı Doğuş'tan DNA testi açıklaması

22 yaşındaki Seyid isimli bir genç, şarkıcı Doğuş'un babası olduğunu öne sürmüştü. 48 yaşındaki iki çocuk babası Doğuş iddialar üzerine DNA testi vermişti. Bazı haber sitelerinde DNA testinin sonucunun çıktığı ve Doğuş'un yüzde 99.99 Seyid'in babası olmadığı bilgisi yer aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Doğuş henüz sonucun çıkmadığını belirterek hayranlarına ''haberlere inanmayın'' uyarısında bulundu.

22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin, Doğuş'un babası olduğunu iddia etmesi üzerine ünlü şarkıcı DNA örneği vermişti. Seyid ile Doğuş'un birbirlerine olan benzerliği ise görenleri hayrete düşürmüştü. Merak konusu olan babalık testinin sonuçlandığı öne sürüldü.

Bazı haber sitelerinde Doğuş'un verdiği DNA testinin sonuçlandığı ve yapılan testlerde Doğuş'un yüzde 99.99 ile Seyid'in babası olmadığı bilgisine yer verildi.

''DNA TESTİ SONUCU ÇIKMADI''

Hakkında yapılan haberleri yalanlayan Doğuş, henüz test sonucunun açıklanmadığını duyurdu. Konu ile ilgili Instagram hesabından kısa bir video paylaşan ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı: ''Arkadaşlar merhabalar. DNA'nın sonucu daha henüz çıkmadı. Çıkmadan Çıktı diye haberler yapılmış. Bizler de sonucu bekliyoruz. Bu tarz haberlere inanmayın. Daha henüz cevabını biz de bekliyoruz, sonuç çıkmadı.''

 

 

 

 

Şarkıcı Doğuş'tan DNA testi açıklaması ile ilgili etiketler Doğuş DNA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.