Şarkıcı Ceylan klip çekimleri sırasında hastanelik oldu

Müslüm Gürses'in sevilen eserlerinden olan 'Senin Kadar Hiç Kimseyi Sevmedim' şarkısını yeniden yorumlayan ve şarkı için klip çeken Ceylan, 15 derece havada 6 saat boyunca suyun içinde kalınca hastanelik oldu.

'Küçük Ceylan' lakabıyla tanınan 47 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı Ceylan Avcı, havanın 15 derece ve suyun soğuk olmasına rağmen, duyguyu tam yansıtabilmek için klip çekimlerinde altı saat suda kaldı. Ünlü şarkıcı, çekimlerin sonunda ise hastanelik oldu.

 

KLİBİN ÇEKİMLERİ 12 SAAT SÜRDÜ

Klipte, eserdeki duyguyu daha iyi verebilmesi için Maslak'ta bir stüdyoda kurulan dekor evin içine yağmur yağdırıldı. Klip için 1.5 ton su ve 2 ton silis kumu kullanıldı. Çekimlerin 12 saat sürdüğü klibin tamamlanmasının ardından rahatsızlanan ünlü şarkıcı soluğu hastanede aldı. Apar topar kaldırıldığı hastanede serum tedavisi gören Ceylan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şarkıcı Ceylan klip çekimleri sırasında hastanelik oldu

İMAJI OLAY OLDU

Son dönemde estetik iddialarıyla gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde ise değişikliğe giderek saçlarını sarı renge boyatan Ceylan'ın yeni şarkısındaki imajı görenleri şaşırttı. Ceylan'ın yeni şarkısı 15 Ekim'de sosyal platform sitelerinde yayınlanacak.

 

Şarkıcı Ceylan klip çekimleri sırasında hastanelik oldu ile ilgili etiketler ceylan imaj Küçük Ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.