Şarkıcı Bülent Serttaş ile Linet'in arasındaki gerilimin nedeni belli oldu

Aslı Şen'in eleştirileriyle son günlerde magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden biri olan şarkıcı Linet ile meslektaşı Bülent Serttaş arasında kriz çıktı. Kanal D'de Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programına davet edilen Linet, programa Bülent Serttaş'ın da davet edildiğini öğrenince son anda katılmaktan vazgeçti.

46 yaşındaki İsrail asıllı ünlü şarkıcı Linet son dönemde magazin gündeminden düşmüyor. Yeni imajı, fit hali, yüzündeki değişimle ve 'İsrail'de asker kaçağıyım' şeklindeki açıklamalarıyla gündem olan şarkıcı şimdi de 55 yaşındaki meslektaşı Bülent Serttaş ile yaşadığı gerginlikle adından söz ettirdi.

 
Şarkıcı Linet, geçtiğimiz haftalarda 'Şarkılar Bizi Söyler' programına konuk olarak davet edilmişti ancak aynı programa Bülent Serttaş'ın da çıkacağını öğrenince kararını değiştirdi. Serttaş'ın da konuk olarak davet edildiğini son anda öğrenen Linet, programda yer almadı.


LİNET PROGRAMA KATILMADI

Sanatçı Linet, Kanal D'de Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programına davet edilince, "Programda yer almak istemiyorum" diyerek rest çekti.

LİNET, BÜLENT SERTTAŞ'IN DAVRANIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDU

Programda yer almayan Linet'in ise Bülent Serttaş'a neden kızgın olduğu belli oldu. Geçtiğimiz aylarda İbo Show'a katılan Bülent Serttaş'ın, dans eden oryantal Didem'e bakmamak için verdiği uğraş uzun süre konuşulmuştu.

Şarkıcı Bülent Serttaş ile Linet'in arasındaki gerilimin nedeni belli oldu

Şarkıcı Linet'in, Bülent Serttaş'ın Didem'e karşı sergilediği davranışlardan rahatsız olduğu ve bu nedenle kendisiyle aynı programda yer almak istemediği öğrenildi.

 

Şarkıcı Bülent Serttaş ile Linet'in arasındaki gerilimin nedeni belli oldu ile ilgili etiketler Bülent Serttaş Linet oryantal didem şarkılar bizi söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.