Şarkıcı Berkay Şahin'e büyük şok! Hapsi isteniyor...

Şarkıcı Berkay Şahin'in, takipçisine sosyal medyadan attığı hakaret ve tehdit içeren mesaj nedeniyle başı derde girdi. Takipçisinin şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan Berkay'ın 4 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor.

39 yaşındaki şarkıcı Berkay Şahin, sosyal medya paylaşımına yorum yapan Burak Ş. isimli takipçisine "Öyle sallamak kolay klavye başından. Olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün" şeklinde karşılık verdi. Hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcının "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

Berkay Şahin


Berkay Şahin, geçen yıl Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaşmıştı. Paylaşımına yorum yapan talipçisi Burak Ş.'nin yazdıklarına sinirlendi, kendisine direkt mesaj atarak hakaret ve tehdit yağdırdı. Takipçi ise şarkıcıdan gelen karşı yanıtla soluğu savcılıkta aldı.

 Berkay Şahin

"KIZGINLIKLA YAZDIM" SAVUNMASI

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre; Takipçisinin şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı, avukatı Ayşegül Mermer'le birlikte ifade verdi.

Berkay, verdiği ifadede şu cümleleri kullandı; "Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım. Ben de şikayetçi olacağım" dedi. 39 yaşındaki şarkıcı suç işlemek istemediğini dile getirdi.


4 YIL 4 AYA KADAR HAPİSLE YARGILANACAK

Soruşturmayı yürüten savcı Zübeyr Tecelli Akbulut, şarkıcı Berkay Şahin'in sosyal medya hesabından takipçisine "Öyle sallamak kolay klavye başından olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün " diye başlayan bir cümleyle "hakaret" ve "tehdit" suçunu işlediğini belirtti.

4 YIL 4 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Tarafların uzlaşmadığını söyledi. Şarkıcı hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Ünlü şarkıcının yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

BERKAY ŞAHİN, ARDA TURAN İLE DE DAVALIK OLMUŞTU

Şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e karşı cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla beraatine karar verilen futbolcu Arda Turan'ın davasının İstinaf Mahkemesi'nce bozulmasının ardından yeniden yargılanmasına başlandı. Mahkeme, sanık Arda Turan ve Özlem Şahin'in duruşmalara katılması kararından dönülmesine hükmetti. Duruşma, futbolcu Burak Yılmaz tanık olarak dinlenmesi için liglerin bitmesi gözetilerek 16 Haziran'a bırakıldı.

 

 

Şarkıcı Berkay Şahin'e büyük şok! Hapsi isteniyor... ile ilgili etiketler Berkay Şahin Sosyal Medya hakaret Tehdit dava soruşturma berkay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.