Şarkıcı Aslı Gökyokuş'un babasından kahreden haber! Sosyal medyadan bu sözlerle paylaştı...

Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden 43 yaşındaki şarkıcı Aslı Gökyokuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Gökyokuş’un babası Metin Gökyokuş, kızının evinin bahçesinde felç geçirdi. Ünlü rock’çı tedavisi devam eden babası için duygusal bir mesaj yayınladı.


Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuştuğu bildirilen Metin Gökyokuş, geçirdiği felcin ardından ambulansla Koç Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Babasının tedavisi sürerken, Aslı Gökyokuş sosyal medya hesabından bayram vesilesiyle duygularını paylaştı:

“Hayatı boyunca kendini konuşarak iyi ifade etmiş biri oldu babam. Geçtiğimiz hafta bizim evde, Yaz dahil hepimizin gözü önünde geçirdiği felçten beri konuşamıyor, vücudunun sağ tarafı sınırlı derecede hareket edebiliyor. Günlerdir içimden hiçbir şey paylaşmak gelmiyor. Çok insana da haber veremedik, halimiz de pek yoktu açıkçası. #tbt için Yaz’ıyla, Beşiktaş’ıyla, benimle, annemle olan video ve fotosunu paylaşmak istedim. Geçmiş olsun dileklerini ileten, yanımızda olan tüm dostlara teşekkürler. Haberi olmayanlar da buradan öğrenmiş oldular... Bir hastane odasından, hepinize iyi bayramlar...”

Şarkıcı Aslı Gökyokuş'un babasından kahreden haber! Sosyal medyadan bu sözlerle paylaştı...

 

 

 

Şarkıcı Aslı Gökyokuş'un babasından kahreden haber! Sosyal medyadan bu sözlerle paylaştı... ile ilgili etiketler Felç Sosyal Medya Aslı Gökyokuş Metin Gökyokuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.