Şarkıcı Adele'in acı günü

Adele Laurie Blue Adkins adıyla bilinen dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, babasından gelen acı haberle sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde 33. yaşını kutlayan Adele'nin babası Mark Evans, 2013 yılından bu yana mücadele ettiği bağırsak kanserine yenik düşerek 57 yaşında yaşamını yitirdi.

The Sun’ın haberine göre Adele ve babası uzun yıllardır görüşmüyordu. Evans yıllar önce Adele ve annesini terk etmiş, ünlü şarkıcı verdiği bir röportajda çocukluğunda yaşadığı bu durumun aradığı aşkı bulmasına engel olduğunu anlatmıştı.

Şarkıcı Adele'in acı günü

KARGO ŞOFÖRLÜĞÜ YAPIYORDU

Evans, müzik kariyerinde büyük bir başarı yakalayan kızıyla yıllar içinde arayı düzeltmeye çalışsa da başarılı olamadı. Evans, milyoner kızına kıyasla kargo şoförlüğü işinden günde 50 sterlin (584 TL) kazanıyordu.

 

 

Şarkıcı Adele'in acı günü ile ilgili etiketler adele Adele Laurie Blue Adkins Mark Evans
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.