Şarkı söyleyen Serenay Sarıkaya sesiyle Şahmaran’ın galasına damga vurdu

Netflix’in yeni dizisi ‘Şahmaran’ın galası dün Hünkar Suyu Korusu’nda gerçekleşti. Dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya siyah transparan tarzıyla geceye damga vururken sesiyle de herkesi büyüledi. Yıldız Tilbe'nin dillere dolanan 'Vazgeçtim' şarkısını seslendiren Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdı. Ünlü oyuncunun şarkı söylediği anlara ait görüntüler sosyal medyada dolaşıma girdi.

Netflix'in yeni dizisi Şahmaran'ın galası dün akşam gerçekleşti. Dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir gala tarzlarıyla dikkat çekti.

Galaya Mustafa Uğurlu, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler de katıldı. Oyuncu kadrosunun yanı sıra gecede dizinin senaristi Pınar Bulut, yönetmeni Umur Turagay, yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar da hazır bulundu.


Ünlü isimlerin akın ettiği galada dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir siyah kombinleriyle dikkat çekti. Dünyaca ünlü bir markaya ait siyah transparan kostüm tercih eden Serenay Sarıkaya tarzıyla geceye damga vurdu. Sarıkaya’nın özel tasarım kıyafetinin fiyatının 77 bin lira olduğu öğrenildi.

Şarkı söyleyen Serenay Sarıkaya sesiyle Şahmaran’ın galasına damga vurdu - Resim : 2

Serenay Sarıkaya gecede sahneye çıkarak Yıldız Tilbe'nin en sevilen şarkılarından ‘Vazgeçtim’i söyledi. Güzel oyuncu cesur tarzı kadar sesiyle de adından söz ettirdi.

İşte Serenay Sarıkaya'nın şarkı söylediği o anlar:

 

Şarkı söyleyen Serenay Sarıkaya sesiyle Şahmaran’ın galasına damga vurdu ile ilgili etiketler Şahmaran Dizisi Serenay Sarıkaya Mert Ramazan Demir Burak Deniz Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.