Şarkı istedi, döverek öldürdüler!

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde, 36 yaşındaki Yetiş Akbulak, gittiği barda istek şarkı konusunda çıktığı öne sürülen tartışmada işyeri sahipleri tarafından dövülerek öldürüldü.

Olay, Çorlu’nun Muhittin Mahallesi Arslan Sokak üzerinde bulunan barda gece meydana geldi. Yetiş Akbulak, dün gece eğlenmek için gittiği barda, piyanistten şarkı isteğinde bulundu. Bir süre sonra istek şarkı konusunda Akbulak ile bar çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bar işletmecileri T.Y., M.P. ve H.Y. de olaya karışarak Akbulak’ı dövmeye başladı. Akbulak, aldığı darbelerle yere yığıldı ve hareketsiz kaldı. İşletmeciler Yetiş Akbulak’ı dışarı çıkarırken, devriye gezen polis ekipleri olayı görüp, müdahale etti. Polisin çağırdığı sağlık ekipleri geldiğinde Akbulak’ın öldüğü belirlendi. Polis, işletme sahipleri T.Y., M.P. ve H.Y.’yi gözaltına alarak, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şarkı istedi, döverek öldürdüler! ile ilgili etiketler Çorlu Bar dayak cinayet istek şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.