Şark Bülbülü hangi köyde çekildi? Kemal Sunal'ın Şark Bülbülü ne zaman, nerede çekildi?

Şark Bülbülü, Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı ve defalarca televizyonlarda gösterilen bir filmdir. 1979 yapımı olan film, her yayınlandığında izleyicisini buluyor. Sevdiğine kavuşmak için İstanbul'a başlık parası toplamaya gelen ve kısa sürede bütün ülkenin tanıdığı bir şarkıcı olan Şaban'ın hikayesinin anlatıldığı Şark Bülbülü hangi köyde çekildi?

Şark Bülbülü hangi köyde çekildi? Kemal Sunal'ın Şark Bülbülü ne zaman, nerede çekildi? Şark Bülbülü yine televizyonda yayınlanıyor. Kemal Sunal'ın başrol oayndığı ve 1979 yapımı olan Şark Bülbülü hangi köyde çekildi?

ŞARK BÜLBÜLÜ VE KEMAL SUNAL

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yapdığı ve Yeşilçam tarihinde ayrı bir yeri olan Şark Bülbülü İstanbul'da yapılmıştır.

Köyden İstanbul'a başlık parası kazanmak için gelen ve şans eseri ünlü bir şarkıcı olan Şaban'ın hikayesini konu alan Şark Bülbülü filminin, ne zaman ve nerede çekildiğinin yanı sıra oyuncu kadrosu da merak konusu oldu. 'Bana Mazlum'u getirin' repliği ile akıllarda kalan filmde pek çok usta isim rol alıyor. İşte, Şark Bülbülü filmi hakkında merak edilenler...

1979 yapımı olan ve çekimleri İstanbul'da yapılan filmde Kemal Sunal'ın yanı sıra, Ayşen Gruda, Yadigar Ejder gibi birçok usta isim yer alıyor.

Başlık Parası için İstanbul'a gelen ve rastlantılar sonucu Şaban Ballıses adıyla ünlü bir türkücü olan Şaban (Kemal Sunal)’ın komik öyküsü anlatılıyor.

 

Şark Bülbülü hangi köyde çekildi? Kemal Sunal'ın Şark Bülbülü ne zaman, nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kemal Sunal şark bülbülü hangi köyde çekildi şark bülbülü nerede çekildi şark bülbülü ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.