Sarıyer'de Kazakistanlı kadının şüpheli ölümü!

Sarıyer'de kötü kokular gelen eve giren ekipler 55 yaşındaki Kazakistanlı kadını ölü buldu. Ekipler evdeki yoğun koku nedeniyle cesedi çıkarmak için gaz maskesi ve oksijen tüpü kullandı.

Olay, saat 23.00 sularında Sarıyer Maden Mahallesi Altınbaşak Çıkmazı sokağında bulunan 5 katlı binanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evden kötü kokuların geldiğini fark eden apartman sakinleri, polise ihbarda bulundu.

Sarıyer'de Kazakistanlı kadının şüpheli ölümü!

Gelen polis ekipleri kapıyı çaldı ancak kimse kapıyı açmayınca çilingir istendi. Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, Kazakistan uyruklu 55 yaşındaki H.Y’nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Sarıyer'de Kazakistanlı kadının şüpheli ölümü! - Resim : 2

4 GÜNDÜR ARKADAŞLARI HABER ALAMIYORDU

4 gündür Kazakistan uyruklu kadından haber alamayan iş arkadaşlarının, akşam saatlerinde H.Y’nin durumunu sordukları öğrenildi.

Cesedin incelenmesi için sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, aşırı kötü koku nedeniyle gaz maskeleriyle eve girebildi.

Sarıyer'de Kazakistanlı kadının şüpheli ölümü! - Resim : 3

İncelemenin ardından cesedin alınması için itfaiye ekipleri eve girmeye çalıştı, ancak yoğun koku nedeniyle giremedi. Daha sonra özel kıyafet ve oksijen maskesi giyen itfaiye ekipleri, kadının cesedini torbaya koyarak cenaze aracına taşıdı.
Ardından H.Y’nin kesin ölüm nedeni için ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Sarıyer'de Kazakistanlı kadının şüpheli ölümü! ile ilgili etiketler Kazakistan Sarıyer polis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.