Sarıyer'de dehşet: Sivil polisler anında müdahale etti! Saniye saniye kamerada...

Sarıyer'de önceki gece 2 kişinin vurulduğu olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Elindeki silahla önce karşısındaki kişileri darp eden sonra da silahla vuran Taşkın Ünlü, çevredeki vatandaşlar ve sokaktaki sivil polisler tarafından etkisiz hale getirilmişti. İşte o dehşet anları...

Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı Caddesi üzerinde önceki gece saat 00.15 sıralarında 2 kişi silahla vurulmuş ve yaralılar hastaneye kaldırılmıştı.

SOKAKTAKİ SİVİL POLİS ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Olaya karışan Taşkın Ünlü ise çevredeki vatandaşlar ve o sırada sokakta bulunan sivil polisler tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirilmişti. Sokakta silahı ile korku salan Taşkın Ünlü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Sarıyer'de dehşet: Sivil polisler anında müdahale etti! Saniye saniye kamerada...

ÖNCE DARP ETTİ SONRA SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Taşkın Ünlü, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kişiyi işyerinden çıkardıktan sonra sokak ortasında darbetti. Kamera görüntülerinde elinde silahla görülen Taşkın Ünlü ve darbettiği kişi, işyerinin önünden ayrıldıktan sonra ilerleyen dakikalarda yine aynı yerde karşı karşıya geldi. Elinde silahla yanındaki kişi ile gelen Taşkın Ünlü, sokak ortasında tartıştığı kişilere ateş etti. Bu durumu gören vatandaşlar ve o sırada sokakta bulunan sivil polisler saldırganı yakalayarak etkisiz hale getirdi.

Sarıyer'de dehşet: Sivil polisler anında müdahale etti! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Sarıyer Darp silah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.