Sarıyer'de bir gecekondunun üstüne TIR devrildi: Mahsur kalan aile çıkarıldı!

Saıyer'in Maden Mahallesi'nde bir gecekondunun üzerine inşaat demiri yüklü TIR devrildi. Devrilen tır sebebiyle gecekonduda mahsur kalanlar olduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Müdahalenin ardından 5 kişilik aile kurtarıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırıldılar.

İstanbul Sarıyer ilçesi, Maden Mahallesi'nde bir gecekondunun üzerine inşaat demiri yüklü TIR devrildi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MAHSUR KALAN 5 KİŞİ VE TIR SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Devrilen TIR sebebiyle gecekonduda mahsur kalanlar olduğu belirtildi. 5 kişilik ailenin yaşadığı evde, İbrahim Tosun, Ayşe Tosun, Rafet Tosun, Furkan Tosun, Türkan Tosun mahsur kaldı. Mahsur kalan 5 kişi ile TIR sürücüsü Remzi B. yaralandı.

AİLE ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

Enkaz altında kalan 5  kişi çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Sürücünün de olay sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

Sarıyer'de bir gecekondunun üstüne TIR devrildi: Mahsur kalan aile çıkarıldı!

Sarıyer'de bir gecekondunun üstüne TIR devrildi: Mahsur kalan aile çıkarıldı! - Resim : 2

 

Sarıyer'de bir gecekondunun üstüne TIR devrildi: Mahsur kalan aile çıkarıldı! ile ilgili etiketler İstanbul Sarıyer TIR ev mahsur
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.