Bu çığlıklara yürek dayanmaz: Vicdansız anne, kız çocuğunu tekme tokat dövdü! Nedenine inanamayacaksınız...

Sarıyer'de bir kadın, kendisiyle birlikte İETT otobüsüne binmek isteyen çocuğunu tekme tokat dövdü. Zavallı çocuğun acı dolu çığlıklarına aldırış etmeyen anne, minik kızı sürükleyerek dışarı attı. Çevredekilerin tepki gösterdiği kadın, "Cezaevine gidiyorum, çocuğu nasıl götüreyim" sözleriyle karşılık verdi. 

İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde geçen pazartesi günü öğlen saatlerinde, bir kadın İETT otobüsüne kendisiyle binmek isteyen kız çocuğunu döverek indirmeye çalıştı.

KALDIRIMA DOĞRU SÜRÜKLEDİ

Çocuk otobüsten inmek istemeyince, kolundan tutarak otobüsten dışarı attı. Gözyaşları içinde yeniden otobüse binmeye çalışan çocuğu bu kez de tekmeleyen kadın, kaldırıma doğru sürükledi. 

 

Bu çığlıklara yürek dayanmaz: Vicdansız anne, kız çocuğunu tekme tokat dövdü! Nedenine inanamayacaksınız...

"CEZAEVİNE GİDİYORUM, ÇOCUĞU NASIL GÖTÜREYİM"

Çevredekiler çocuğun uğradığı şiddeti cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Olaya tanık olan Melik Taha Sarıdemir, "Bir kadın bebek arabasıyla bindi. Yanında bir de kız çocuğu vardı. Önce kızı bindirdi, sonra bağırdı, vurdu. Otobüsün kapısında kıza tekme attı. İnsanlar tepki gösterince de, 'Cezaevine gidiyorum, çocuğu nasıl götüreyim' dedi. Sonra kızı tutup sürükledi, dışarı attı. Otobüse binip, gitti" şeklinde anlattı.

Bu çığlıklara yürek dayanmaz: Vicdansız anne, kız çocuğunu tekme tokat dövdü! Nedenine inanamayacaksınız... - Resim : 2

Bu çığlıklara yürek dayanmaz: Vicdansız anne, kız çocuğunu tekme tokat dövdü! Nedenine inanamayacaksınız... ile ilgili etiketler Sarıyer İETT Anne Çocuk kız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.