Sarıgül'ün rakibi bu kadının oğlu mu olacak?

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Şişli Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamıştı. Oda TV'nin haberine göre Sarıgül'ün Şişli'de AK Parti'li rakibi ise Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç olacak.

CHP bir yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı için çalışmalarını hızlandırırken bir yandan da ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Ekrem İmamoğlu’nun adı İstanbul için “netleşirken” İstanbul’un en kritik ilçelerinden biri olarak görülen Şişli’de ise durum henüz net değil…

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Şişli Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamıştı.

“SÜRPRİZ BİR İSİM ADAY GÖSTERİLECEK”

Sarıgül’ün eğer CHP’den Şişli adayı yapılmazsa DSP’den aday olması bekleniyor. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün de Adalar’dan aday olacağı iddialar arasında.

CHP’den Şişli adayına ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi. Kulislerde Sarıgül'ün adı da başka isimler de telaffuz ediliyor.

SARIGÜL VE AK PARTİ'Lİ AKRABASI ŞİŞLİ’DE

Oda TV'nin haberinde Şişli’de AK Parti’nin adayının mevcut Kağıthane Belediyesi Başkanı Fazlı Kılıç olduğu iddia edildi.

Erzincan doğumlu olan Fazlı Kılıç’la Sarıgül’ün akraba oldukları biliniyor. İddiayı doğru kabul edersek CHP de Şişli’de Sarıgül’ü aday gösterirse AK Parti’li akrabası Kılıç’la karşı karşıya gelmiş olacak.

Mustafa Sarıgül, Fazlı Kılıç’ın annesini rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede ziyaret etmişti.

Sarıgül'ün rakibi bu kadının oğlu mu olacak? ile ilgili etiketler Şişli Mustafa Sarıgül fazlı kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.