Sarıgül, Dursun Özbek'in yönetiminde!

Star gazetesi yazarı ve eski Galatasaray yöneticisi Aziz Üstel'den flaş bir açıklama geldi. Üstel, seçim listelerinin verilmesine kısa bir süre kala İpek Kıraç ve Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün Dursun Özbek yönetimine katıldığını açıkladı.

Tudor'un gönderilmesiyle birlikte seçim kararı alan Galatasaray'da listelerin verilmesine kısa bir süre kaldı. Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz dışında herhangi bir isim resmi olarak adaylığını açıklamadı. Seçime sayılı günler kala başkanların listeleri de şekillenmeye başladı.

Eski Galatasaray yöneticisi Aziz Üstel ise sosyal medya hesabından Özbek yönetimine katılan iki ismi açıkladı. Üstel'in paylaşımına göre, iş kadını İpek Kıraç ve eski Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül Özbek yönetiminde yer alacak yeni isimler olacak.

Dursun Özbek yönetiminde yer alacağı iddia edilen Emir Sarıgül geçtiğimiz günlerde İstanbul 44. Asliye Ceza Mahkemesinde ifade vermişti. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve oğlunun "birden fazla kişi ile tehdit" ve "kamu görevlisine hakaret" suçlarından yargılanmasına devam edilmiş, mahkemede ifade veren Emir Sarıgül, tehdit iddialarını reddetmişti.

hsfkjhskjfskdjfhskdjfhsdkfsfs

SARIGÜL'DEN İNÖNÜ'YE KÜFÜR: "O.... ÇOCUĞU"

Dava, Şişli Belediyesi’nden istifa eden Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül’ün, Başkan Hayri İnönü’ye küfür ettiği skandal nedeniyle açılmıştı.

EMİR SARIGÜL EVİNİN ARKA KAPISINDAN KAÇTI!

Sarıgül'ün ismi Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesi olayına da karışmıştı. Konuyla ilgili operasyon kapsamında, polislerin evine baskın düzenlediği Emir Sarıgül'ün, evinin arka kapısından kaçtığı ortaya çıkmıştı!

Habertürk'ten Umut Tütüncü'nün haberine göre Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturma sürecinde cinayetle ilgili olarak Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül hakkında ifadesine başvurmak üzere gözaltı kararı verilmişti.

Gözaltı kararı uygulamak için ekipler, Sarıgül'ün Levent'teki evine baskın düzenlemişti. Eve giren polis, Emir Sarıgül'ü evde bulamamıştı. Yapılan çalışmada Sarıgül'ün, evin arka kapısından çıkıp taksiye binerek kaçtığı ortaya çıkmıştı.

Sarıgül, Dursun Özbek'in yönetiminde! ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek emir sarıgül ipek kıraç liste
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.