Sarıgerme Plajı'nda tüyler ürperten anlar! Köpek balıkları kıyıya kadar geldi

Muğla'nın Ortaca ilçesinin Sarıgerme Plajı açıklarında avlanan 6 köpek balığı görüldü. Köpek balıklarının kıyıya oldukça yaklaşması görenleri şaşkına çevirdi.

Muğla'nın Ortaca ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki dünyaca ünlü Sarıgerme Plajı'nda köpek balıkları zaman zaman kıyıya 3 metre mesafeye kadar yaklaştı.

Sahil kesiminde gezintiye çıkan Servet Şimşek, 6 köpek balığını avlanırken cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi.

CAMGÖZ VE KUM TÜRÜ

Sahilden açık mesafede camgöz ve kum türü köpekbalıkları gördükleirni belirten Şimşek, "Ancak kıyıya bu kadar yakın ilk kez görüyoruz. Büyük bir şaşkınlık içerisindeyim." sözleriyle olayı anlattı.

DHA

Sarıgerme Plajı'nda tüyler ürperten anlar! Köpek balıkları kıyıya kadar geldi ile ilgili etiketler Ortaca Sarıgerme köpek balığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.