"Sarı rüya görenler bunun bedelini çok ağır öder"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den çok sert Sarı Yelek uyarısı geldi. Bahçeli, "Sarı rüyalar gören kim varsa karşısında bizi bulacak. Sarı yelek terörüne özenenler bunun bedelini çok ağır öder" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Meclis'te Fransa'daki "Sarı Yelekliler" eylemi ile Gezi kalkışmasını öven konuşmalar yapan HDP ve CHP'li vekilleri uyaran bir açıklama yaptı.

Bahçeli, "1 Nisan 2019 sabahı Türkiye’nin başına çorap örmek için hazırlık yapan, sarı rüyalar gören kimler varsa karşılarında bizi bulacaklar. Sarı yelek terörüne özenen varsa bedelini çok ağır ödeyeceklerini şimdiden ifade etmek isterim. Sarı yelek giyen çıplak yatmayı göze almalı" dedi. 

 

Bahçeli Cumhur İttifakı ile ilgili olarak da "Samimiyetle hareket edeceğiz, eften püften meselelere takılmayacağız. Cumhur İttifakı’nın ruhuyla Türkiye’nin prangalarını söküp atacağız." ifadesini kullandı.

 
 
 
 
"Sarı rüya görenler bunun bedelini çok ağır öder" ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Sarı yelekliler
GÜNÜN VİDEOSU

Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacıyı protesto etti! Mimikleriyle işte böyle tiye aldı...

Eurovision basın toplantısında Yunanistan'ı temsil eden şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti.