Sarı - lacivertlilerden Samatta harekatı

Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Mbwana Samatta ve Ze Luis ikilisinden Tanzanyalı santrfor Samatta'nın bir adım öne geçtiği öğrenildi. Samatta, Ocak 2020'de 10,5 milyon Euro karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştu.

Aston Villa'nın Bertrand Traore'yi kadrosuna katmasının ardından takımdan ayrılması kesinleşen Samatta da gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

TRT Spor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin transferinde büyük aşama kaydettiği 27 yaşındaki golcünün maliyeti Ze Luis'e göre daha düşük.

Tanzanyalı golcü, geçen sezon Premier Lig'de forma giydiği 14 karşılaşmada 1 kez ağları havalandırdı. Genk'te gösterdiği performansla dikkat çeken Samatta, Ocak 2020'de 10,5 milyon Euro karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştu.

Kanat arayışlarına da devam eden Fenerbahçe, Braga forması giyen Fabio Martins'i gündemine aldı. Geçen sezonu Portekiz ekibi Famalicao'da kiralık olarak geçiren Santos için girişimlere başlayan sarı - lacivertliler, 27 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz olarak kiralamak istiyor. Famalicao formasıyla 36 maça çıkan Santos, 12 kez fileleri sarstı, 6 da gol pası verdi.

Sarı - lacivertlilerden Samatta harekatı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Aston Villa Mbwana Samatta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.