Sarı kırmızılıların yeni hedefi Sabri!

Sağ beki yerli bir isme emanet etmek isteyen Kayserispor, Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz'la anlaşmaya varamayınca Sabri Sarıoğlu'nun peşine düştü.

Sol beke Sakıb Aytaç, orta sahaya Hasan Hüseyin Acar ve kanada Bilal Başacıkoğlu’nu transfer eden Kayserispor’da takviyeler yerlilerden devam edecek gibi duruyor.

Fanatik'in haberine göre; Sağ beki de yerli bir isme emanet etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Gençlerbirliği’nden Ahmet Oğuz’la anlaşamayınca gündemine Sabri Sarıoğlu’nu aldı.

Bonservisi elinden olan başarılı oyuncunun, Kayseri’ye transferi geçen sezon son anda yatmıştı.

Göztepe’den ayrılan 33 yaşındaki savunmacıyla başkan Erol Bedir’in bir görüşme yapacağı kaydedildi. Kariyerine Süper Lig’de devam etmek isteyen Sabri’nin de Kayserispor’da forma giymeye sıcak baktığı ifade edildi.

Sarı kırmızılıların yeni hedefi Sabri! ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Kayserispor Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.