Sarı-kırmızılıların yengesi duyurdu! Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı...

Wanda Nara, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından ayrılık kararını duyuran Wanda Nara, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum" dedi. İşte detaylar...

Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile ayrıldıklarını duyurdu. Sosyal medya üzerinden bu kararı duyuran Wanda Nara, flaş ifadeler kullandı.

İŞTE O SÖZLER:

"Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Medyada çıkacak spekülasyonları göz önüne aldığımda, bunu benden duymanızı tercih ediyorum. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen çocuklarımız için anlayış göstermenizi rica ediyorum."

 

Sarı-kırmızılıların yengesi duyurdu! Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı... ile ilgili etiketler Galatasaray Wanda Nara Mauro Icardi ayrılık duyurdu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.