Sarı-kırmızılılarda neler oluyor? Fatih Terim için resmen harekat başlatıldı...

Fatih Terim, Galatasaray'ın Süper Lig'de Kayserispor'a yenildiği maçın ardından gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim için resmen harekete geçti ve binlerce paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile karşılaştığı maçta Fatih Terim, sosyal medyada gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar teknik direktör Fatih Terim için binlerce paylaşım yaptı.

FATİH TERİM İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Karşılaşmadan sarı-kırmızılıların 2-1 yenilmesinin ardından takımın performansından memnun olmayan taraftarlar sosyal medyada Fatih Terim için harekete geçti.

BİNLERCE FATİH TERİM PAYLAŞIMI YAPILDI

Sarı-kırmızılı birçok taraftar sosyal medyada Fatih Terim için paylaşımlarda bulundu. Teknik direktörlükte Fatih Terim'i görmek istediklerini dile getiren taraftarların paylaşımları sonrası deneyimli hoca kısa sürede sosyal medyada trendlere yükseldi.

FATİH TERİM'İN GALATASARAY KARNESİ

Fatih Terim, Galatasaray'ın başında görev yaptığı 4 dönemde tüm kulvarlarda toplam 571 resmi maça çıktı. Sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmalarda 333 galibiyet, 130 beraberlik ve 108 mağlubiyet aldı. Deneyimli teknik direktör Galatasaray ile 8 Süper Lig kupası, 3 Türkiye Kupası, 4 Türkiye Süper Kupası ve 1 UEFA Avrupa Ligi Kupası kaldırdı.

İŞTE FATİH TERİM PAYLAŞIMLARINDAN BAZILARI:

Sarı-kırmızılılarda neler oluyor? Fatih Terim için resmen harekat başlatıldı... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Galatasaraylılar galatasaray taraftarı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.