Sarı-kırmızılı taraftar akın etti: Galatasaray - Giresunspor maçını 45 bin 484 taraftar izledi

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray ile Giresunspor arasında Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 45 bin 484 taraftar izledi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Giresunspor ile karşılaştı. Bu sezon ligde ilk kez taraftarının karşısına çıkan sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maçı statta toplam 45 bin 484 taraftar izledi.

Sarı-kırmızılı taraftar akın etti: Galatasaray - Giresunspor maçını 45 bin 484 taraftar izledi

SARI-KIRMIZILI TARAFTAR TAKIMINA TAM DESTEK VERDİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar, müsabaka öncesinde ve maç oynanırken tezahüratlarıyla takımlarına tam destek verdi. Giresunspor taraftarları da deplasman tribünündeki yerini aldı.

Sarı-kırmızılı taraftar akın etti: Galatasaray - Giresunspor maçını 45 bin 484 taraftar izledi - Resim : 2

İHA

Sarı-kırmızılı taraftar akın etti: Galatasaray - Giresunspor maçını 45 bin 484 taraftar izledi ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig giresunspor 2.Hafta Maçı NEF Stadyumu galatasaray taraftarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.