Sarhoş kadın tekel sahibine saldırdı!

Esenyurt'ta bulunan bir tekel bayisinden veresiye alışveriş yapmak isteyen sarhoş kadın, isteği reddedilince ortalığı birbirine kattı. Tekel sahibine pos cihazı fırlatan kadına, iş yeri sahibinden coplu karşılık geldi. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün sabah 10:45 sıralarında Esenyurt’un Güzelyurt Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, sabahın erken saatlerinde sarhoş olduğu iddia edilen bir kadın tekel bayine gelerek alkol alıp parasını daha sonra ödemek istediğini söyledi.

Bu teklifi kabul etmeyen tekel sahibi ile kadın arasında sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra iki kadın arkadaşını yanına alan genç kadın, tekel bayisine gelerek ortalığı birbirine kattı.

POS CİHAZINI İŞ YERİ SAHİBİNE FIRLATTI

Önce dükkanın içindeki malzemelere zarar veren kadın, daha sonra pos cihazını tekel sahibinin kafasına fırlattı. Bu sırada saldırıya uğrayan tekel sahibi, tezgahın altında bulunan copu alarak kadına saldırdı. Olayı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Sarhoş kadın tekel sahibine saldırdı!

GÖZALTINA ALINDILAR

Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri kadın ve arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştı. Ancak kadın ve arkadaşlarını sakinleştirmek kolay olmadı. Polis ekiplerine de hakaret edip saldıran kadınlar gözaltına alındı. Tekel sahibi ise kadınlardan şikayetçi olmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sarhoş kadın tekel sahibine saldırdı! ile ilgili etiketler Esenyurt polis alkol
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.