Sarallar suç örgütüne 13 ilde operasyon: 117 şüpheli gözaltına alındı

"Sarallar" olarak bilinen suç örgütüne 13 ilde operasyon düzenlendi. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 117 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda silah, nakit para, senet ve dijital materyal ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından örgüt faaliyetlerinin deşifre edilmesi için yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Kamuoyunda "Sarallar" olarak bilinen ve liderliğini İ.S. ve E.A.’nın yaptığı suç örgütünün, çok sayıda nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarına karıştığı tespit edildi.

28 Haziran saat 05.00’te, İstanbul merkez olmak üzere Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin illerinde belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

117 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İ.S. ve E.A.’nın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli gözaltına alındı.

Aramalarda; 46 adet ruhsatsız tabanca, 55 adet şarjör, 6 adet av tüfeği, 1 adet kalem şeklinde suikast silahı, 1 adet susturucu, 1000 adet fişek, 1 adet çelik yelek, çok sayıda çek, senet ve dijital materyal, 900 bin dolar ve 413 bin euro ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar hakkında soruşturmalar sürüyor.

Sarallar suç örgütüne 13 ilde operasyon: 117 şüpheli gözaltına alındı ile ilgili etiketler Operasyon Gözaltı sarallar şuç örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.