Sarah Jessica Parker'la Demirtaş'ı yan yana getiren güç ne?

Sex and the City dizisinin ünlü oyuncusu Sarah Jessica Parker, cezaevindeki HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kitabı  “Seher” ile New York sokaklarında görüntülendi. Peki bunun anlamı ne? Sarah Jessica Parker'la Demirtaş'ı yan yana getiren şey ne?

Türkiye'nin Fıratın doğusundaki terör yuvalarına operasyon hazırlığı yaptığı dönemde ABD’li oyuncu Sarah Jessica Parker, Demirtaş’ın kitabı ile New York sokaklarında dolaşması dikkat çekti.

Yazar Banu Avar , Instagram hesabından konuya dair bir çıkış yaptı. Avar, yaşananların iyi bir halkla ilişkiler çalışması örneği olduğunu söyledi.

Fotoğrafları sosyal medyada yayan isime dikkat çeken Avar, "Tüm fotoğrafları tweeterda yayan avukat Samira Ghaderi.. Ghaderi Hukuk Bürosunun genç İran Kürdü sahibi. ‘Kürt aktivistlerin PKK YPG PJAK gibi terör örgütlerinin avukatı, Barzani’nin danışmanı ... İran’da doğmuş, Türkiye’ye göçmüş ve Amerika’da eğitilmiş. Türkçe, Kürtçe, Farsça, İngilizce konuşuyor... Şu sıralar Türkiye’nin kürtlere soykırım yaptığı iddialarını yayma görevlisi... İşler böyle yürüyor...”


Konuyla ilgili en dikkat çekici paylaşımlar ise Stratejist-Siyaset bilmci Abdullah Çiftçi'den geldi. "İstihbarat Jessica üzerinden algı yönetiyor" diyen Çiftçi, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yapacağı operasyona dikkat çekti.


İşte Abdullah Çiftçi'nin Twitter üzerinde yaptığı çarpıcı değerlendirmeler:

1- Soru: "Altın Küre ve Emmy Ödüllü ABD’li oyuncu Sarah Jessica Parker, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kitabı ile New York sokaklarında görüntülendi." Anlamı nedir?

Cevap: İstihbarat Jessica üzerinden algı yönetiyor.. Fırat'ın Doğusu ile eş zamanlı algı...

2-Demirtaş'ın kendisi de "ABD çıkarlarını bulundukları ülkede savunmak için yürütülen uluslararası ziyaretçi liderlik programında” eğitim gördüğüne dair haberler medyaya düşmüştü. Türkiye'de genç liderlik eğitiminden geçen kimler? Yok mu bir acar gazeteci bunları listeleyecek?

3-Batı'nın arka planını anlamadan Ezoterik örgüt/Lobilerin istihbaratın çalışma şeklini bilmede Avrupa/ABD anlaşılmaz. Bunlardan bağımsız yorum yapanlar sallayarak kendini tatmin etme ve milleti uyutma peşindeler..

4-Avrupa/ABD'yi ahtapot gibi sarmış ezoterik/lobilerin dünyanın her yerinde yetiştirdiği/desteklediği, pohpohlayıp parlattığı sanatçı, siyasetçi, bilim adamı, teknik adam vs liderler var. Emmy ödüllü Sarah Jessica ile terörden suçlu Demirtaş'ı yan yana getiren bir akıl/güç var

5-Emmy ödüllü Sarah Jessica ile ABD/Dünya kamuoyuna "yazar Demirtaş Türkiye'de hapiste" mesajı veriliyor. Fırat'ın Doğusu'na operasyon öncesinde Jessica Sarah'ı sahneye süren "aklın" çalışma şekli ve yöntemlerini bilmeden yapılan yorumlar hikaye kalır.

6-Katy Perry isimli şarkıcı.. Türiye'ye karşı bir olayda hesabından açıklama yaparsa şaşırmam.

7-Avrupa/ABD'de yazar, gazeteci, analistlerden ciddi sayıda istihbarat aparatları var. Türkiye gibi düşünmek doğru olmaz. Biz de her kafadan bir ses ama Batı'da istihbarat kafasından tek ses var.

8-Fırat'ın Doğusu'na operasyon gündeme gelince içerideki sabotaj, doğal görünen suikastlere vs hazırlıklı olmak gerek. Savaş sadece cephede olmuyor. Batının istihbarat mekanizmaları" hile" demektir. Arkadan dolaşan sinsi operasyonlar gündeme gelecektir.

9-Dijital Dünyada, yapay zeka mega şehirlerin sahipsiz gençlerini, geçim derdi olan vatandaşlarını çok iyi tanıyor. Birbirinden bağımsız talep ve isteklerle sokağa dökülmeye hazır ülkenin güvelik/savaş durumundan habersizler hedefte.

Sarah Jessica Parker'la Demirtaş'ı yan yana getiren güç ne? ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş Banu Avar demirtaş Sarah Jessica Parker Abdullah Çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.